Хочу розповісти кулінарною драмою, що виникла у мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса попросила, аби як мама зробила щось неймовірне до великої події. Я, звісно ж, звичайно, почала переглядати ідею на просторах Google і отримала несподіванку. Втратила аж одну з половиною години свого життя, блукаючи від блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти були нереально з багатоетапні, декілька - зі справжніми дорогими інгредієнтами, треті - з надмірною кількістю відволікаючих елементів. А як грім серед ясного неба раптово я згадала про існування цей порятунок каталог й менш ніж за п’ять хвилин відкрила - той самий варіант! Ця знахідка виявився так детальним, що в результаті навіть ще дуже молода юна кулінарка спромоглася молодій взяти участь. Як результат ми разом створили неймовірний десерт, який виявився справжнім прикрасою дня народження. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Де я відкрила такий собі ідеальний рішення?"
Каталог сайтів