ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

ตอบกลับ: Jak dbać o septum?

ชื่อ
ชื่อกระทู้
Boardcode
B) :( :) :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :oops: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
ข้อความ
ขยายขนาดกล่อง /  ลดขนาดกล่อง

รายการย้อนหลังของกระทู้: Jak dbać o septum?

แสดงรายการย้อนหลังสูงสุด 6 โพสต์ - (ล่าสุด)
3 สัปดาห์ 2 วัน ที่ผ่านมา #389566

Alfredhaf

รูปประจำตัวของ

Ostatnio zdecydowałem się na przekłucie septum i łatwo znacząc jestem kilku pytań o pielęgnację. Wiem, że również jak przy tatuażach, kluczowa jest czystość oraz prawidłowa pielęgnacja w liczbach tygodniach. Kiedy kupowałem zestawy do tatuażu do ćwiczeń, często wpadał w nich kolejne wiedze o dezynfekcji, płynach antybakteryjnych i pielęgnacji skóry – i myślę się, czy podobne zasady można odnieść oraz do nowoczesnego kolczyka w przegrodzie nosa.

Jakie posiadacie sprawdzone metody, żeby septum znacznie się goiło oraz nie pojawiały się infekcje? Używacie soli fizjologicznej, specjalnych płynów do piercingu, czy wystarczy codzienna higiena? Może ktoś doradzi, ile nieco więcej jest pełne leczenie również na co szczególnie wierzyć w owym okresie?

Chętnie posłucham Waszych doświadczeń i zdrowych wskazówek, bo wiem, że teoria to jedyne, a życie nasze.
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.054 วินาที

แผนที่เดินทาง

Poll

ประชาชนในเขตพื้นที่ตำบลคึมใหญ่ มีความพึงพอใจต่อการดำเนินงานตามโครงการก่อสร้าง ประเภทใดมากที่สุด ?
  • โหวต: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

สารสนเทศ สถ.

หน่วยงาน สถ.

ลิงค์น่าสนใจ